×

NX

NX pentru Design

NX pentru Design reprezintă cea mai rapidă, flexibilă și eficientă soluție de proiectare din cea mai strâns integrată soluție CAD/CAM/CAE. Soluția NX pentru Design asigură unelte puternice de modelare, permițându-vă folosirea celor mai productive tehnici de modelare interșanjabil – de la modelarea explicită de solide și suprafețe până la modelarea parametrică și directă.

NX pentru Fabricație

NX oferă soluții software complete de fabricație asistată de calculator (CAM) pentru programarea mașinilor cu comandă numerică, postprocesare și simularea acestor mașini. Sunt disponibile funcții avansate pentru cele mai noi tehnologii și mașini de prelucrare: frezare 2.5 axe milling, frezare 3 axe, prelucrare cu viteze înalte (high speed machining), frezare 5 axe, electoeroziune cu fir, strunjire, mașini multifuncționale, frezare rotoare.

NX pentru Simulare

Simcenter 3D furnizează un mediu unificat, scalabil, deschis și extensibil pentru CAE având conexiuni cu modelarea, simularea 1D, testarea și managementul datelor. Simcenter 3D accelerează procesul de simulare prin combinarea editării excelente a geometriei cu modelarea asociativă specifică simulării și cu soluțiile multi-disciplinare. Solvere rapide și precise înzestrează analizele structurale, acustice, de curgere, termice, de mișcare și pentru materiale compozite, precum și optimizări și analize combinate de tip multi-physics.

Suport Tehnic NX

Mihai Zosim

Consultant PLM

Peste 7 ani de experiența în lucrul cu NX privind instalarea, configurarea software-ului, training, suport tehnic și diverse proiecte;

NX CAM Robotics

NX CAM Robotics permite proiectarea, simularea, validarea, optimizarea și programarea offline a roboților industriali ce execută operații de prelucrare. Această soluție mărește substanțial eficiența și calitatea operațiilor multi-axis de înaltă precizie. Utilizând mediul 3D intuitiv și larg răspândit al NX, softul combină ușurința programării CNC cu puterea creării, controlului și simulării proceselor de prelucrare robotizate.

NX Mold Design

NX Mold Design automatizează întregul proces de concepție pentru suprafețele de separație, a cavității și miezului, a bazei matriței, plecând direct de la modelul piesei. Informațiile esențiale sunt adăugate pentru a ușura prelucrarea ulterioară a traseelor de prelucrare în NX CAM.

NX CMM Inspection Programming

NX CMM Inspection Programming creează o suită de operații care minimizează timpii de măsurare pe mașinile de măsurat în coordonate (CMM) și generează rapid programe fără coliziuni. Puteți reduce neconformitățile și să vă asigurați că cerințele proiectului sunt îndeplinite prin programarea directă pe modelul CAD. NX CMM Inspection Programming înlesnește generarea programelor de măsurare CMM și a proceselor de analiză a măsurătorilor.

Mechatronics Concept Designer

Mechatronics Concept Designer este special gândit pentru a accelera procesul de proiectare a mașinilor unelte. Softul utilizează modelarea 3D și simularea conceptelor, folosind metode automatizate și simulări de tip multibody physics, specifice produselor de tip mecatronic.

NX Nastran

NX™ Nastran® este parte a portofoliului pentru simulare Simcenter™ și este folosit pentru simulări structurale, dinamice și acustice. NX Nastran soluționează majoritatea problemelor de analiză structurală pentru analiza lineară și nonlineară, regim tranzitoriu (dynamic response), dinamica rotoarelor, aeroelasticitate și optimizare.

Fabricația hibridă

NX este liderul industriei ce folosește noile tehnologii de fabricație aditivă hibridă, acolo unde fabricația aditivă (depunere de metal) este incorporată în mediul tradițional de prelucrare pe mașini unelte. Prin construirea de geometrii complexe folosind fabricația aditivă , incluzând cavități interioare, apoi prelucrarea zonelor cu toleranțe strânse (fabricația substractivă), se poate produce o nouă clasă de piese sau se poate crea o singură piesă în locul unui ansamblu, imposibil altfel de creat. Fabricația hibridă combină fabricația aditivă (depunere de metal) și prelucrarea CNC într-un singur mediu pentru a crea noi produse cu o precizie și viteză crescute. NX CAM furnizează o soluție completă pentru programarea celor mai noi mașini hibride produse de DMG MORI.

Managementul datelor și proceselor

Teamcenter furnizează managementul datelor și proceselor pentru toate aplicațiile NX. Fiecare informație este inteligent conectată pentru a alcătui planul de fabricație. Acest lucru ajută la eliminarea bazelor de date multiple, reutilizarea metodelor dobândite, managementul mijloacelor de producție și conexiunea directă cu unitatea de producție.

TOP